TCS ogrodzenia opinie

Lubisz projektować wnętrza? Nie masz pomysłu na aranżację jakiegoś wnętrza? Borykasz się z nieuporządkowanym ogrodem? Mamy dla Ciebie dużą porcję inspiracji, informacji i porad.
Awatar użytkownika
Hera
Posty: 27
Rejestracja: 21 lut 2019, 14:12

TCS ogrodzenia opinie

Post autor: Hera »

Bardzo gorąco zachęcam do zapoznania się z ofertą firmy TCS ogrodzenia. Oferuje ona kompleksowe i nowoczesne rozwiązania ogrodzeniowe, które na pewno ułatwią Ci życie w domu lub firmie.

Awatar użytkownika
Julia28
Posty: 23
Rejestracja: 02 sie 2019, 14:12

Re: TCS ogrodzenia opinie

Post autor: Julia28 »

Zerknę, choć ja już wybrałam dla siebie ogrodzenie. Długo się zastanawiałam, ale doszłam do wniosku, że takie ogrodzenie kratowe: https://www.mati-met.eu/ to wszystko, czego potrzebuję - ma oznaczyć działkę, być łatwe i szybkie w montażu oraz łatwe w utrzymaniu. Myślę, że nie ma co przesadzać z inwestycja w ogrodzenie, które docelowo i tak będzie zasłonięte przez parkan z drzew, krzewów i żywopłotu, bo tak planuje zagospodarować przestrzeń w ogrodzie.

Awatar użytkownika
Badaka
Posty: 143
Rejestracja: 07 paź 2019, 19:55

Re: TCS ogrodzenia opinie

Post autor: Badaka »

Myślę, że też warto zobaczyć co inne firmy proponują i porównać sobie oferty. Ja tak znalazłam bardzo duży wybór ogrodzeń w firmie https://expert-ogrodzenia.pl/ Ostatecznie chyba zdecydujemy się na ogrodzenia wiśniowski, te idealnie będą pasować do naszego nowo wybudowanego domu. Jednak każdy wybiera coś co jemu się podoba. Ja jedynie mogę polecić wybranie czegoś co będzie stało na waszej działce przez lata. Wybierajcie ogrodzenia odporne na korozje, takie, które wytrzymają niekorzystne warunki atmosferyczne.

Awatar użytkownika
milenka99
Posty: 87
Rejestracja: 27 sie 2019, 8:20

Re: TCS ogrodzenia opinie

Post autor: milenka99 »

my juz mamy 8 rok ogrodzenie łupane od Joniec i nic kompletnie się z nim nie dzieje. jest trwałe i solidne i wygląda tak, jak pierwszego dnia, kiedy zostało ono zamontowane, do tego bardzo podoba mi sie podejście do klienta plus dodatkowo to, ze metalowe elementy nie rdzewieją z wiekiem :)

Awatar użytkownika
heniutek
Posty: 33
Rejestracja: 05 lis 2019, 9:57

Re: TCS ogrodzenia opinie

Post autor: heniutek »

Każdy ma swojego faworyta, jeżeli chodzi o ogrodzenie aluminiowe. U nas doskonale sprawdziła się firma Płotbud. Wykonali ogrodzenie terminowo, nie robiąc przy tym bałaganu, a co najważniejsze - z dbałością o najdrobniejsze detale.

Awatar użytkownika
Ogrodniczka
Posty: 42
Rejestracja: 08 paź 2019, 7:47

Re: TCS ogrodzenia opinie

Post autor: Ogrodniczka »

Jak widać opcji na ogrodzenie swojej posesji jest bardzo dużo. Na pewno każdy z was znajdziecie odpowiednie - zarówno reprezentatywne, jak i wytrzymałe ogrodzenie. Ja na pewno zdecyduje się na metalowe ogrodzenie, sporo osób mi polecało postawić na ten materiał właśnie. Zerknijcie sobie na stronkę http://betto.pl/ gdzie między innymi i takie ogrodzenia znajdziecie. Dopasujecie oczywiście też tu niezbędne bramy i furtki oraz inne rzeczy do urządzenia ogrodu.

Awatar użytkownika
what
Posty: 27
Rejestracja: 31 maja 2019, 23:03

Re: TCS ogrodzenia opinie

Post autor: what »

To są jednak mega drogie inwestycje. Trudno ogarnac taki koszt na raz zwlaszcza za raz po zakończeniu budowy. My zamowilismy materiał stąd https://pakobud.com.pl/drewno/ z belami i więźbami na indywidualne zlecenie, majster jeden z drugim ogrodzili i pomalowali na mocny skandynawski pomarańczowy kolorek i jak narazie nie zamierzam zmieniać. Ogrodzenie jak ta lalka - powiedziałabym nawet ze 'najmocniejsze' w okolicy :)

Awatar użytkownika
karin
Posty: 180
Rejestracja: 06 lis 2019, 15:50

Re: TCS ogrodzenia opinie

Post autor: karin »

My dopiero zaczynamy budowę domu, a właściwe ogrodzenie chcemy kupić na ostatnim etapie, aby go nie zniszczyć. W tym czasie musimy ogrodzić plac budowy. Podpwoiecie mi, jakie ogrodzenia tymczasowe najlepiej wybrać?

Awatar użytkownika
Zuzia
Posty: 461
Rejestracja: 23 maja 2019, 9:25

Re: TCS ogrodzenia opinie

Post autor: Zuzia »

A skoro już mowa tutaj o systemach ogrodzeniowych do domu, to powiedzcie mi proszę, co lepiej mieć pod takim ogrodzeniem - fundamenty czy podmurówkę? Widziałam ostatnio na stronie http://ogrodzenia-betonowe.mazury.pl/ ofertę firmy, która takie własnie podmurówki oferuje - w niewysokiej cenie, a bardzo solidne. Firma ta działa na terenie takich miast jak Ełk, Suwałki, Giżycko, Gołdap, Olecko, Kętrzyn, Węgorzewo, Augustów oraz Mikołajki. Czy ktoś z Was miał z nią do czynienia?

Awatar użytkownika
Mietko
Posty: 79
Rejestracja: 07 paź 2019, 18:55

Re: TCS ogrodzenia opinie

Post autor: Mietko »

Solidne, zazwyczaj metalowe ogrodzenia, do dobry pomysł na ogrodzenie swojej działki. Opcji jest tu jednak zdecydowanie więcej i warto też nad innymi rozwiązaniami się zastanowić. Ja tak znalazłam w firmie https://symar.pl/ogrodzenie-boisk/ specjalne siatki wykorzystywane do ogrodzenia boisko sportowych. U tego producenta można znaleźć na różnego rodzaju siatki, także i te wykorzystywane w branży transportowej, w magazynach, czy też siatki dla domu, dla ogrodu. Proponują również tu siatki robione na wymiar.

Awatar użytkownika
anulka30
Posty: 24
Rejestracja: 25 lut 2020, 18:21

Re: TCS ogrodzenia opinie

Post autor: anulka30 »

Ja ostatnio dużo czytałam o ogrodzeniach ale na http://www.probruk.pl/ogrodzenia/ . Bardzo mi się spodobały realizacje ich, mają zdolności i do tego każda realizacja to inny ciekawy pomysł. Jak szukamy to znajdujemy ciekawe oferty.

Awatar użytkownika
NinaN
Posty: 15
Rejestracja: 23 maja 2020, 1:11

Re: TCS ogrodzenia opinie

Post autor: NinaN »

Skoro już ktoś pytał o ogrodzeniu placu budowy, to podpowiem, że tanim i bardzo skutecznym sposobem jest zakup siatki polipropylenowej https://dla-przemyslu.pl/wyposazenie-pl ... enowa.html. Przyda się do oznaczenia miejsca prowadzenia robót drogowych, wykopów i prac zmiennych. Super sprawdzi się również, jako siatka przeciwśnieżna. Jest trwała i z pewnością nie nadwyręży budżetu.

protector k

sósek

Re: TCS ogrodzenia opinie

Post autor: sósek »

Jakiś czas temu na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego kliknij w ten w ten odnośnik. Obecnie można znaleźć sporo informacji na ten temat, ale trzeba uważnie sprawdzać, czy dane treści są w pełni wiarygodne. Jeśli chodzi o ten temat, na pewno warto zajrzeć na stronę ... http://www.dom-ster.pl/

ODPOWIEDZ