Centrumrekuperacji.pl opinie

Lubisz projektować wnętrza? Nie masz pomysłu na aranżację jakiegoś wnętrza? Borykasz się z nieuporządkowanym ogrodem? Mamy dla Ciebie dużą porcję inspiracji, informacji i porad.
Awatar użytkownika
dobrogost92
Posty: 3
Rejestracja: 01 cze 2019, 5:02

Centrumrekuperacji.pl opinie

Post autor: dobrogost92 »

Witam wszystkich! Budujemy dom i zastanawiamy się nad rekuperacją. Zależy nam na rozwiązaniach, które sprawią, że nasz komfort mieszkalny będzie jak największy. Dlatego prosimy o opinie na temat firmy centrumrekuperacji.pl. Warto z nimi nawiązać współpracę?

Awatar użytkownika
Bernadeta82
Posty: 19
Rejestracja: 01 cze 2019, 5:10

Re: Centrumrekuperacji.pl opinie

Post autor: Bernadeta82 »

Wszystkie pozytywne opinie na ich temat, są jak najbardziej zasłużone, więc nie wiem po co jeszcze szukasz odpowiedzi na forum 😊. Jednak rozumiem, że chcesz się upewnić. To firma z doświadczeniem i indywidualnym podejściem do klienta – robią naprawdę świetne projekty.

Awatar użytkownika
polianna
Posty: 32
Rejestracja: 26 lut 2019, 16:44

Re: Centrumrekuperacji.pl opinie

Post autor: polianna »

Centrumrekuperacji proponuje tanie i ekonomiczne rozwiązania. Sama z takich skorzystałam i dzięki temu teraz cieszę się świeżym powietrzem w domu. A jeśli chodzi o ludzi w firmie, to są bardzo pomocni, chętnie doradzają. Słyszę na ich temat raczej same pozytywne opinie i się z nimi zgadzam.

Awatar użytkownika
lambert
Posty: 8
Rejestracja: 24 lip 2019, 2:05

Re: Centrumrekuperacji.pl opinie

Post autor: lambert »

Rekuperacja to również spore nakłady finansowe, więc rozumiem, że chcesz więcej dowiedzieć się przed inwestycją. Mogę Ci szczerze powiedzieć, że cały koszt jest wprost proporcjonalny do zalet. Centrum rekuperacji założyło mi właśnie taki system i dzięki temu daje mi się oszczędzać na ogrzewaniu!

yamaha polska serwis

Awatar użytkownika
Siemowit-84
Posty: 15
Rejestracja: 31 sie 2019, 20:21

Re: Centrumrekuperacji.pl opinie

Post autor: Siemowit-84 »

Firma centrumrekuperacji ma wieloletnie doświadczenie i solidną wiedzę w branży wentylacyjnej. Według mnie można jej zaufać. A jak martwisz się o koszty, to zawsze możesz najpierw zamówić bezpłatną wycenę usługi.

Awatar użytkownika
Sybilla
Posty: 22
Rejestracja: 20 mar 2019, 18:09

Re: Centrumrekuperacji.pl opinie

Post autor: Sybilla »

Rekuperacja jest bardzo opłacalna – w końcu to odzysk energii przy jednoczesnym dostarczeniu świeżego powietrza. Co do firmy, to jak najbardziej polecam. Świetnie mi się z nimi współpracowało.

Awatar użytkownika
Albina95
Posty: 38
Rejestracja: 24 lip 2019, 5:20

Re: Centrumrekuperacji.pl opinie

Post autor: Albina95 »

Warto z nimi nawiązać współpracę! Montowali u mnie rekuperatory i zrobili to bardzo solidnie. W firmie pracują ludzie, z którymi łatwo się dogadać, a co najważniejsze dotrzymują terminów.

Awatar użytkownika
Bromir
Posty: 34
Rejestracja: 26 mar 2019, 12:21

Re: Centrumrekuperacji.pl opinie

Post autor: Bromir »

Akurat ja rekuperacji u siebie nie mam, ale korzystałem z usług centrumrekuperacji.pl. Montowali u mnie centralny odkurzacz, co znacząco ułatwiło mi późniejsze sprzątanie.

Awatar użytkownika
sergiusz-81
Posty: 11
Rejestracja: 08 sie 2019, 23:35

Re: Centrumrekuperacji.pl opinie

Post autor: sergiusz-81 »

Jakiś czas temu również zastanawialiśmy się z mężem nad rekuperacją. Teraz wiem, że to był świetny wybór. Taka cyrkulacja powietrza sprawia, że czujesz się dużo lepiej a przy okazji to ogromna oszczędność. Centrumrekuperacji całą robotę wykonało bardzo solidnie.

Awatar użytkownika
Stella_87
Posty: 20
Rejestracja: 20 lip 2019, 4:07

Re: Centrumrekuperacji.pl opinie

Post autor: Stella_87 »

Jeśli liczysz na profesjonalny projekt i montaż, to śmiało nawiąż z nimi współpracę. To najlepsi profesjonaliści, którzy pracują w branży od lat i mają ogromne doświadczenie. 

szafa narożna przesuwna

ODPOWIEDZ